Heatplus ısıtıcı filmler ve Heatplus ürünleri

“Karbon ısıtıcı film  nedir?” diye soruyorsanız doğru yerdesiniz. Bugün hem karbon ısıtıcı filmlerden hem de Heatplus ısıtıcı filmlerin farklından bahsedeceğiz. Heatplus ürünlerine değineceğiz.

Karbon film ısıtıcılar özel teknolojiler ve alaşımlar kullanarak elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürür. Standart karbon filmler metrekarede 180W güç tüketir ve devreye alındıktan 3 dk ile 10 dakika arasında ısınma işlemini tamamlar. 3dk içinde halıları, 10 dk içinde ise taş döşemeyi ısıtabilir.  Karbon film ısıtıcılar genellikle ibadethane gibi geniş alanlarda tercih edilse de evler için de uygundur. Su geçirmez olarak tasarlanmışlardır. Afet durumlarında dahi güvenilir yapıdadılar ancak her malzemenin olduğu gibi karbon film ısıtıcıların da düzenli bakıma ihtiyacı vardır.

Heatplus’ın farkı nerede?

Filmlerimiz 10 mikrondan daha hassas uygulama teknolojisi ile yapılır. Nano boyutunda yüksek saflıkta karbon partikülleri eşit olarak kullanılacak alana dağıtılır. İzolasyon ve alev geciktirici filmlerin kullanımı ile dünya standartlarında kalitenin sağlanmasında istikrarı artıran Kore’deki en iyi filmdir. Çift katmanlı yapıdadır.  Orta sert lamine malzeme ile kaplanmış özel bir kumaştır. Hava, nem ve su temasına karşı güvenlidir. Heatplus ürünleri uluslararası alanda alıcısı olan standartı yüksek ürünlerdir.

Hesaplı ve uzun ömürlüdür

Karbon film ısıtıcı sistemleri fiyat/performans açısından diğer ısıtma sistemlerine göre belli avantajlar sağlar. Afet durumları haricinde düzenli bakımlar gerektirmez. Su geçirmezdir ve çarpılmaya karşı garantilidir. Belirlenen alanlardan ısıyı odaklı şekilde yayar, ısınan havanın yükselme prensibinden yararlanır böylece alan veya oda hızlı ısınır.

İbadethanelerde de evlerde de kullanılabilir

İbadethane gibi yüksek tavanlı alanlarda, ısıtılacak bölge metrekaresi fazladır. Yalıtımın da yetersiz olduğu düşünülürse kaloriferli ısıtma sistemiyle alanları doğru sıcaklığa getirmek saatler sürer ancak heatplus karbon ısıtıcı filmler ile 5 dk içerisinde ısınan camii halısı  tüm alana kendi ısısını yayacaktır. Tüm bögelerin de aynı anda ısıtılması gerekmez.

Bir diğer kullanım alanı da hiç kuşkusuz evlerdir. Evlerimizde kalorifer peteklerinin önüne sık sık objeler gelir. Koltuklar, perdeler ısının yayılmasını önler. Üstelik kalorifer petekleri soğuk dış duvara da yakın olduğundan evi, alanı ısıtmakta güçlük çeker ve bu durum en azından bütçemize yansır ve fakat ısıtıcı filmler odaklı çalışır ve evi istenen sürede, istenen sıcaklığa getirir. Bütçeye uygundur.

Diğer ürünlerimize de göz atmak ister misiniz?


Heat Plus oda Termostat’ı odanın istenen sıcaklığa gelip gelmediğini kontrol etmek ve gereksiz harcamaları engellemek için ideal bir çözümdür.

Tüm ürünlerimiz için sitemizi ziyaret edin.

Yorum yap

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)